Besplatne ski-karte za autore najljepših skijaških fotografija

Olimpijski centar „Jahorina“ pozvao je ljubitelje fotografije da učestvuju na konkursu za najbolju skijašku fotografiju, koji raspisuje regionalni skijaški časopis „SkajJu“ /SkiYu//, a najbolje učesnike Centar će nagraditi besplatnim ski-kartama.

Autori 10 najljepših fotografija koje oni podijele u okviru „Fejsbuk“ grupe www.facebook.com/groups/1082787609314153/, prema ocjeni stručnog žirija, te broju lajkova, postaće vlasnici trodnevne karte za skijanje na Jahorini u zimskoj sezoni 2022/2023. u željenom terminu, dok će odabrane fotografije biti objavljene i u ovom časopisu, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

U saopštenju se navodi da je u tekstualnom dijelu potrebno naglasiti ime i prezime osobe ili osoba koje se nalaze na fotografijama, kao i mjesto i vrijeme nastanka fotografije.

„Od 1. oktobra `SkajJu` časopis će se prvi put naći na kioscima u Srbiji, BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Sjevernoj Makedoniji. Časopis će sadržajem čitaocima koji vole skijanje i boravak na planini, ali i onima koji su često intrigirani odmorom u zimskim mjesecima na jednoj od planina zemalja bivše Jugoslavije, biti savršen vodič za planiranje“, dodaje se u saopštenju.

Kupovinom časopisa, između ostalog, čitaoci će imati priliku da na jednom mjestu saznaju koja su to poznata skijališta iz republika nekadašnje zajedničke države, broj i težinu staza kojima ona raspolažu, na koji način da izaberu najbolji smještaj na planini, ali i najboljeg instruktora skijanja omiljenog skijaškog centra.

U saopštenju se dodaje da će tekstovi i fotografije ovog časopisa biti praćene informacijama o zanimljivim, prirodnim i istorijskim atrakcijama u blizini skijaških centara, ali i intervjuima sa poznatim skijašima iz svih država bivše Jugoslavije, u čak 20.000 primjeraka.

(Palelive.com)

Post navigation

Komentariši