Novogodisnja dogadjaji na Jahorini

Nastavlja se sezona skijanja na Jahorini sa sjajnim događanjima za sve ljubitelje zime i dobre zabave! Evo šta vas očekuje tokom decembra:

Ski Opening Skijaška sezona na Jahorini već je započela 26. novembra, prva u regionu koja je otvorila svoje staze za novu sezonu. Posetioce očekuje neverovatan popust od 70% na dnevne ski karte.

07. decembar 2023 – Ski Opening

Obeležite 7. decembar u kalendaru i iskoristite jedinstvenu priliku za uživanje u skijanju uz specijalni popust od 50% na sve ski karte (četvorodnevne, trodnevne, dvodnevne i dnevne) koje važe i koriste se od 7. do 10. decembra 2023. Vidimo se na Jahorini!

08. decembar 2023 – Spektakularni koncert Zdravka Čolića

Pripremite se za nezaboravnu noć uz legendarne pesme Zdravka Čolića. Ovo će biti magična noć u petak, 8. decembra, koja će zagrejati vaša srca u zimskom ambijentu.

09. decembar 2023 – Koncert Tonija Cetinskog

Drugi dan zimske sezone, 9. decembra, rezervisan je za nastup jednog od najpopularnijih izvođača pop muzike – Tonija Cetinskog u Olimp baru.

14. decembar 2023 – Ski Season Kick Off

Od 14. do 17. decembra 2023, dođite i uživajte u promo periodu sa popustom od 30% na sve ski karte (četvorodnevne, trodnevne, dvodnevne i jednodnevne) koje važe i koriste se u tom periodu.

16. decembar 2023 – Koncert Nebojše Vojvodića

Uživajte u nastupu Nebojše Vojvodića 16. decembra 2023. godine u Olimp baru.

20. decembar 2023 – Koncert Milene Ćeranić

Nastup Milene Ćeranić će upotpuniti vaše zimske večeri 20. decembra 2024. godine u Olimp baru.

23. decembar 2023 – Koncert Ane Bekute

Ana Bekuta će učiniti 23. decembar 2023. godine posebnim svojim nastupom u Olimp baru.

27. decembar 2023 – Koncert Kaće Živković

Uživajte u nastupu Kaće Živković 27. decembra 2023. godine u Olimp baru.

29. decembar 2023 – Koncert Edite Aradinović

Edita Aradinović će svojim nastupom učiniti 29. decembar 2023. godine nezaboravnim u Olimp baru.

31. decembar 2023 – Koncert Vesne Zmijanac

Dočekajte Novu godinu uz nastup Vesne Zmijanac 31. decembra i 1. januara u našem Olimp baru.

Zapamtite, Jahorina je mesto gde se zima pretvara u magično iskustvo uz vrhunske koncerte i fantastične popuste na ski karte!

Skijaški centar Jahorina je i ove godine pripremio nevjerovatne popuste i spektakl dešavanja i nakon novogodišnje idile. Period popusta je prošao, ali kod nas za sve apartmane rezervirane do 23.11.2023. dobijate čak 30% popusta, naravno, pored naših fantastičnih apartmana koji su izuzetno opremljeni u ovom zimskom periodu, preko nas možete dobiti odlične ponude u odabranim ski rentalima kao što su: Passage Poljice, Ski Rental Nivalis Hill i Ski Rental u okviru Hotela “Nebojša”.
Ako ste prvi put na Jahorini, pobrinut ćemo se da vam iskustvo ostane u sjećanju i da se ne želite vratiti u gradski život pun gužve.

 

Iz samog asortimana izdvojili bismo LUX Nivalis Resident, koji posjedujemo veliki broj apartmana:

Nivalis Resident 16

U sklopu Nivalis Residenta nalazi se restoran, SPA i ski rental, a nalazi se samo nekoliko metara od staze Poljice, tako da se svakog jutra budite uz prekrasan krajolik, a još uvijek ste samo nekoliko metara od staze.

Ako volite kutak sa daškom elegancije, preporučujemo i zgradu Nivalis Hill:

Apartman 19

Sam smještaj je također u srcu Jahorine i na samo 30m2 imate bračni krevet i sofu na razvlačenje kako biste se uveče mogli opustiti uz omiljeni film ili seriju.

Naravno, oduvijek smo bili u trendu, pa Vam nudimo najslikovitije i najmodernije apartmane, kao i jedan od najpoznatijih Hotela “Vučko”, gdje možete dobiti apartman kao što su:

Apartman King Vučko Jahorina

Ne možemo izostaviti ni apartmane koji se nalaze u blizini glavne žičare u Poljicima sa velikom terasom i pogledom na stazu:

Snježna čarolija Apartman 6 i 7

Sigurni smo da će vaš odmor biti na najvišem nivou, ali mi smo uvijek tu da vas uputimo i zahvalimo. Sama riječ u ljudima slika vrijedi 1000 riječi, utisci su naših klijenata koji nam se iznova vraćaju i uvijek možemo pronaći pravi izbor za vas. Čak i za najmlađe imamo odlične instruktore koji vam mogu pružiti najprofesionalniju obuku, ali naravno i izmamiti osmijeh na lice u svakom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve informacije u vezi samog smještaja, možete nas kontaktirati na broj 📱+387-65-714-705 (Viber).

Post navigation