Ski sezona 2023/24

Skijaška sezona Jahora 2023/24 počela je 26. novembra, prva u cijeloj regiji koja je otvorila svoje staze za novu ski sezonu, a posjetioce očekuje nevjerovatan popust od 70% na dnevne ski karte.

Naša skijaška sezona počinje prvog od ovih dana na Jahorini, vrijeme je idealno za idiličan početak vašeg zimovanja. Sama temperatura narednih dana kreće se od 0* do čak -10* uz stalni snijeg i slab vjetar.

Skijaški centar Jahorina je i ove godine pripremio nevjerovatne popuste i spektakl dešavanja i nakon novogodišnje idile. Period popusta je prošao, ali kod nas za sve apartmane rezervirane do 23.11.2023. dobijate čak 30% popusta, naravno, pored naših fantastičnih apartmana koji su izuzetno opremljeni u ovom zimskom periodu, preko nas možete dobiti odlične ponude u odabranim ski rentalima kao što su: Passage Poljice, Ski Rental Nivalis Hill i Ski Rental u okviru Hotela “Nebojša”.
Ako ste prvi put na Jahorini, pobrinut ćemo se da vam iskustvo ostane u sjećanju i da se ne želite vratiti u gradski život pun gužve.

Na našoj web stranici možete dobiti sve informacije o ski rentalima sa kojima sarađujemo, apartmanima koji mogu biti od 2 do čak 6 osoba, vikendicama ukoliko niste ljubitelj velikih stambenih objekata i volite lični mir i tišinu, širok asortiman hotela koji mogu biti sa ili bez obroka, kao i sa SPA i Wellness paketima.

Sezona se nastavlja, ali svakako moramo uživati ​​u zimskoj atmosferi koja traje sve dok nam vremenski uslovi idu na ruku.

Iz samog asortimana izdvojili bismo LUX Nivalis Resident, koji posjedujemo veliki broj apartmana:

Nivalis Resident 16

U sklopu Nivalis Residenta nalazi se restoran, SPA i ski rental, a nalazi se samo nekoliko metara od staze Poljice, tako da se svakog jutra budite uz prekrasan krajolik, a još uvijek ste samo nekoliko metara od staze.

Ako volite kutak sa daškom elegancije, preporučujemo i zgradu Nivalis Hill:

Apartman 19

Sam smještaj je također u srcu Jahorine i na samo 30m2 imate bračni krevet i sofu na razvlačenje kako biste se uveče mogli opustiti uz omiljeni film ili seriju.

Naravno, oduvijek smo bili u trendu, pa Vam nudimo najslikovitije i najmodernije apartmane, kao i jedan od najpoznatijih Hotela “Vučko”, gdje možete dobiti apartman kao što su:

Apartman King Vučko Jahorina

Ne možemo izostaviti ni apartmane koji se nalaze u blizini glavne žičare u Poljicima sa velikom terasom i pogledom na stazu:

Snježna čarolija Apartman 6 i 7

Sigurni smo da će vaš odmor biti na najvišem nivou, ali mi smo uvijek tu da vas uputimo i zahvalimo. Sama riječ u ljudima slika vrijedi 1000 riječi, utisci su naših klijenata koji nam se iznova vraćaju i uvijek možemo pronaći pravi izbor za vas. Čak i za najmlađe imamo odlične instruktore koji vam mogu pružiti najprofesionalniju obuku, ali naravno i izmamiti osmijeh na lice u svakom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve informacije u vezi samog smještaja, možete nas kontaktirati na broj 📱+387-65-714-705 (Viber).

Post navigation