Ski škola Ice Jahorina

Na Jahorini postoji veliki broj ski učitelja od onih licenciranih pa sve do priučenih osrednjih skijaša. Zato treba biti vrlo obazriv pri izboru ski instruktora posebno u slučajevima kada se prvi put oprobavate na snijegu. Tada je potreban ski učitelj koji će Vas na pravi način uputiti u osnovne stvari počevši od pravilnog stava pa i kasnije nakon određenog vremenskog perioda i do supuštanja niz najstrmije padine. Ne štedite na ski školi jer za jednom pogrešno naučene stvari trebaće Vam puno više vremena da ih izbacite i zamijenite pravilnim i ispravnim.
Ukoliko želite da naučite da skijate ili vozite snowboard uradite to sa profesionalnim instruktorima. Kao svaka druga sportska aktivnost i skijanje i snowboard se najbolje uče kada se uče na pravi način od samog početka. Svi naši instruktori imaju potrebne licence za obuku skijanja ili snowboarda. Mnogi od njih imaju najveće skijaške klasifikacije, a sa politikom kontinuiranog obrazovanja i obuke, mi vam garantujemo najviši nivo nastave uz prave tehnike od samog početka.

Početak obuke nije uslovljen godinama starosti. Za učenje skijanja nikada nije kasno. Najteže je prebroditi početne korake, dok se razbiju strah i predrasude. Saznanje da ne mora da se pada u fazi obuke i da skijanje nije teško ni opasno, da može da predstavlja zadovoljstvo i uživanje, povećava samopouzdanje kod polaznika i učvršćuje motive za dalje učešće u obuci skijanja. Svaki polaznik koji prođe program obuke, može da dostigne određeni nivo znanja skijanja u skladu sa uzrastom i motoričkom osnovom koju posjeduju.

Za uspjesno svladavanje tehnika skijanja obezbjedili smo saradnju sa najboljim uciteljima ski škole Ice Jahorina po najpovoljniji cijenama.

Broj polaznika

Ski škola Za goste “Jahorina smjestaj” Snowboard škola Za goste “Jahorina smjestaj”
                     1

70 KM

60KM

80 KM

70 KM

                     2

90 KM

80 KM

90 KM

80 KM

                     3

120 KM

105 KM

135 KM

120 KM

                     4+

135 KM

120 KM

160 KM 

135 KM 

GRUPE Po dogovoru / /

/

+387 65 714 705

Nemanja Spasojević

icejahorina@gmail.com