O Ice Jahorina

Ice Jahorina postoji već dugi niz godina, renomirana agencija za smještaj kako na planini Jahorini, tako I u Palama. Nudimo veliki broj smještajnih kapaciteta za kvalitetan boravak i odmor, kako u zimskom tako I u ljetnom periodu. Naša reklama su naši gosti, koji nam se uvijek rado vraćaju godinma, a najbolja pšreporuka su njihove riječi hvale, koje nam daju energiju da budemo još bolji.

Ispunjavamo sve zahtjeve naših gostiju, kao i pomoć u organizaciji Vašeg nezaboravnohg kako zimskog tako I ljetnjeg odmora. Nudimo smještaj u brojnim apartmanima, vikendicama I hotelima I uvijek stojimo na raspolaganju svim gostima.

Takođe, posjedujemo i ski školu sa kvalitetnim instruktorima skijanja I snowboarda, kako za početnike tako I za one koji žele usavršiti svoje skijaške tehnike.

Tokom ljetnje sezone, pored usluga smještaja organizujemo I pješačke ture, vožnju kvadova, safari turu, organizaciju izleta na druge turističke destinacije, rafting I sve ono što našim gostima boravak na planini može učiniti nezaboravnim.

Budite slobodni da nas kontaktirate, rado ćemo Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja!