Apartmani “Konaci” Jahorina

  • 40 m2
  • -
  • 1
  • 1 francuski ležaj sa dvije fotelje na razvlačenje
Opis

Objekat Jahorinski konaci smjesten je na najboljoj loakciji kada je riječ o Olimpijskom centru Jahorina, a to je središnji dio Poljica. Kafić i smještajni kapaciteti ovog objekta se nalaze u podnožju staza, tj na polaznim stanicama ski lifta i modernog šestosjeda. Zahvaljujući velikom broju ugostiteljskih i smještajnih kapaciteta, rayvijenoj infrastrukturi, parkinzima, na Poljicama zimi, tokom dana, boravi oko 65 posto turističke klijentele. Sem svakodnevnonih dnevnih žurki i obilja druge turističke ponude, na Poljicama je vrlo živo i u večernjim časovima. Sam objekat se sastoji od kafića. ski rentalra, i smještajnog kapaciteta. U prilici smo vam ponuditi usluge smještaja po vrlo povoljnim cijenama, a prednost naših smještajnih kapaciteta je u tome što se nalaze neposredno pored staza za skijanje i što je pored našeg objekta veliki parking prostor. Pošto organizujemo i druge turističke ponude, kao što su izleti, posjete antrpogenih, prirodnih i drugih turističkih vrijednosti, na vama je da napravite pedesetak koraka iz našeg smještajnog kapaciteta i odlučite se da li ste za skijanje ili za neku drugu turističku ponudu.

U objektu se nalazi kafic sa fast food hranom kao sto su pizza, pizzete, sendvici i slicnoi sa cca 40 mjesta za sjedenje, Kafić posjeduje i zimsku baštu. U zimskoj bašti animatori prave žurke tokom cijelog dana, dok se u noćnim satima žurke sele u unutrašnjost objekta, tj u sam kafić. Prirodni ambijent kafića, enterijer urađen u drvetu sa mnogim motivima iz prirode i predmetima koje je koristilo domicilono stanovništvo u svojim domaćinstvima svakodnevno, probudiće sva vaša čula. Prijatna i odbrana muzika je takođe razlog da navrate i putnici namjernici, a ne samo klijentela koja je smještena u našim smještajnim kapacitetima.

Sedam apartmana i pet studio-apartmana, moderno opremljenih, prilagodjeni su planinskom stilu, odišu toplinom i ugodni su za boravak kako u zimskim danima, tako i u toku cijelog ljeta. Svi apartmani su luksuyno opremljeni i materijali kojima su građeni su prirodnog porijekla Sobe odišu toplinom ne samo zahvlajujući modernoj kotlovnici već i plemenitim materijalima koji su ugrađeni u zidove. Pogled iz toplih prostorija se pruža na skijaške staze i veoma je lijep doživljaj posmatrtrati staze u noći kada su osvjetljenje mnogobrojnim reflektorima. Za one koji žele da pogledaju neke od TV programa u svakoj sobi se nalazi total TV, dok je za poslovne ljude ili ljubitelje socijalnih mreža obezbjeđen WIFI internet velikog protoka informacija.

Svaki od navedenih apartmana predvidjen je za smjestaj do maksimalno 5 osoba. Apartmeni se sastoje od kupaonice sa tus kabinom, tv, total tv, mini kuhinje, spavace sobe i dnevnog boravka (mogucnost spavanja). Spavaca soba je dvokrevetna sa francuskim lezajem, a dnevni boravak se moze koristiti za spavanje tri osobe na pomocnim lezajima (konforne fotelje i kauci na zavlacenje). Klubski stol u dnevnom boravku ujedno moze sluziti i kao trpezarijski stol. Svi apartmani osim A5, te studija imaju pogled na stazu Poljice, a velicine su ca 40 m2.

Studio apartmani su predvidjeni za smjestaj do maksimalno cetiri osobe. U svakom studiju nalazi se kupaonica sa tus kabinom, tv, total tv, mini kuhinja, francuski lezaj sa dvije fotelje na razvlacenje koje sluze kao pomocni lezaji, a standardnih su dimenzija kreveta. Stolovi koji su postavljeni u dnevnom boravku izvrsno sluze i kao zamjena za trpezariju. Svaki studio je velicine ca. 27 kvadrata. Svi gosti imaju popust na Ski školu, Wellnes, Rental…

Sadržaji

  • Kamin
  • Kuhinja
  • Parking
  • Peškiri
  • Sat TV
  • WiFi
Lokacija